Vijf kilo afvallen


Vijf kilo afvallen

Wendy is die ‘lastige’ kilo’s kwijt. Hier haar verhaal:

vijf kilo, kilo, vijf kilo afvallen, afvallen, dietist, de goorn, avenhorn, spierdijk, gezond gewicht, dieet, dietistepraktijk, louise groot, dietist louise, louise, groot in de praktijk“Al jaren wilde ik zo graag vijf kilo afvallen. In mijn omgeving leek het iedereen te lukken. Behalve mij… terwijl ik zo op mijn voeding lette. Ik dacht echt wel te weten waar veel calorieën in zaten en wat betere keuzes waren. Toch lukte het mij dus niet.
Ik was in de veronderstelling dat het door mijn aanleg kwam, als kind was ik al wat voller en ook heb ik menig (crash) dieet geprobeerd. Via een kennis, wie ook 10 kilo was afgevallen, kwam ik bij Louise terecht.

Geen diëten meer

Mijn bourgondische levensstijl in combinatie met mijn drukke werkzame leven en talloze excuusgedachtes, overgehouden van al die diëten, moesten op de schop.
Ik heb geleerd juist niet meer te diëten, anders te denken, meer inzicht gekregen in mijn voeding en ben daardoor kilo’s afgevallen.

Einde tijdperk

Ik zei laatst nog tegen mijn man: Dat jojo-hoofdstuk heb ik eindelijk kunnen afsluiten. Ik ben na bijna een jaar nog steeds op gewicht. Heb het gevoel dat ik alles onder controle heb en ben niet meer zo gestrest met eten bezig.”
Die nuchtere manier van aanpak stond mij absoluut aan.

Wil jij net als Wendy ook graag een paar kilo’s kwijt en in shape komen. Schrijf je dan nu in en start jouw verhaal op weg naar je gezonde gewicht.

GROOT in de praktijk | Diëtistepraktijk Louise Groot, Dwingel 3, 1648 JM DE GOORN | 06-11256261 | info@dietistepraktijklouisegroot.nl