Tiener Tatum


Tiener Tatum(13 jaar): “Ik plan af en toe een Oepsdag!”

tiener tatum, tiener Tatum, Lekker Pûh!!!, Lekker Pûh!!! methode, Louise Groot, louise groot, louise, Diëtistepraktijk Louise Groot, louise dietist, dietist louise, groot in de praktijk, lambertschaag, medemblik, hoorn, afvallen, kinderen, kind en overgewicht,Zelf had ik wel eens van Lekker Pûh!!! gehoord. Ik wist alleen niet of ik het echt wilde want  mijn ouders vertelden dat ik wel heel anders zou moeten gaan eten en drinken. Uiteindelijk had ik er goed over nagedacht en zei ik tegen mijn ouders dat ik het graag wilde. Mijn moeder stuurde toen een mailtje naar Louise voor een afspraak. Ik kon gelukkig al erg snel terecht.

Erg trots op mezelf

Louise heeft me veel geleerd over gezond eten. Elke afspraak leerde ik weer wat meer. Ik zat lekker in het traject van Lekker Pûh!!!. Natuurlijk vond ik het af en toe wat lastig maar ik deed erg mijn best. Ik ben nu ongeveer 5 maanden bezig en in de tussentijd al 7,5 kilo afgevallen. Ik ben erg trots op mijzelf en zit lekkerder in mijn vel. Ik wil nog wel wat afvallen maar niet te veel.

Oepsdag

Lekker Pûh!!! is geen strak en streng dieet of eigenlijk helemaal geen dieet!! Het is gewoon streven naar een goed en gezond gewicht door gezond te eten. En je mag best wat lekkers hoor! Dan neem ik bijvoorbeeld een snoepje, koekje of chips. Ook plan ik af en toe een Oepsdag! Dan laat ik Lekker Pûh!!! even voor wat het is en ga ik een dag gewoon genieten van gezonde en ongezonde dingen die ik zelf wil.

Ik raad Lekker Pûh!!! zeker aan. Want het is een leuke en leerzame periode die je tegemoet gaat. Succes!!! Groetjes Tatum

tiener tatum, groot in de praktijk, lekker puh, louise groot, sportdietist, kinderdietist, kinderdietist westfriesland, kinderdietist hoorn, westfriesland, hoorn, medemblik

 

GROOT in de praktijk | Diëtistepraktijk Louise Groot, Dwingel 3, 1648 JM DE GOORN | 06-11256261 | info@dietistepraktijklouisegroot.nl