Tiener Layla


Tiener Layla

Tiener Layla is het gelukt om met behulp van de Lekker Puh methode vol zelfvertrouwen naar de brugklas te gaan. Via een mailtje liet ze weten hoe zij dit had ervaren. Bedankt voor de mail Layla, je bent een topper!

“Op 24 januari 2017 was ik voor het eerst bij Louise. Via via had ik namelijk gehoord over de Lekker Puh !!! methode en ik wilde graag wat aan mijn conditie en lijf doen. Ik  zat in groep 8 en woog de eerste keer 80,3 kilo. Daar schrok ik een beetje van maar was direct gemotiveerd om er wat aan te doen.

Louise vertelde mij dat ik een erg gezonde basisvoeding had maar met “kleine hapjes plus” en extra’s toch wat teveel energie binnenkreeg. Naast het gymmen op school sportte ik ook nog niet. Ik at dus eigenlijk als een athleetje alleen sportte ik niet zoveel.

Een koekje na school werd verruild voor een appel en tussendoor nam ik nog een bakje yoghurt. Ik was zo gemotiveerd en snoepte veel minder. In de eerste 16 dagen was ik al 2,5 kg afgevallen en dat alleen al door geen suiker te eten en te drinken. Het is niet zo dat je van suiker dik wordt maar ik gebruikte veel producten die extra gezoet waren met suiker. Daardoor kreeg ik extra, en dus teveel energie binnen.

Oepsdag

Ik vind het afvallen op deze manier heel fijn en ook leuk! Het is namelijk niet dat je ineens allemaal groente en fruit moet eten. We plannen grote koek en snoepmomenten in en 6 keer per jaar een Oepsdag. Dat is een dag waar je alles mag eten dat je wilt. Bij grote mensen komt die Oepsdag vaak vanzelf doordat ze beginnen aan een veel te streng dieet.  Dan eten ze vervolgens veel te veel en stoppen dan weer…Ik doe niet aan een dieet dus dit werkt hartstikke goed!

Brugklas

Mijn doel was om zelfverzekerd naar de brugklas te gaan. Dat is gelukt! Ik ben in een half jaar tijd 10,3 kg afgevallen en 12,4 kg aan vet verloren! Ik zit nu veel beter in mijn vel, maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. Op het laatste weegmoment woog ik precies 71 kg. Ik ga gewoon lekker zo door en voel me al veel gezonder!

Louise dank je wel dat jij mij wilde helpen met afvallen! Je bent zo lief en aardig! Dankzij jou ben ik al die kilo’s kwijt en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen!

Liefs, LaylaHoorn, tiener Layla, tiener, brugklas, Layla, Avenhorn, De Goorn, Spierdijk, Bobbeldijk, Medemblik, Koggenland , Jerremy, lekker puh, Lekker Puh methode, Lekker Puh, afvallen, kinderen, overgewicht, buikje, te zwaar, bmi, gezond gewicht, kind, jongeren, de goorn, avenhorn, berkhout, spierdijk, hoorn, grosthuizen, gezondheidscentrum de goorn, louise groot, figo jans, petten, dieet, gezond eten, te zwaar, help mijn kind is te dik, louise, louise groot, dietist, dietiste, kinderdietist, sportdietist, Hoorn, Avenhorn, De Goorn, Spierdijk, Bobbeldijk, Medemblik, Koggenland , Jerremy, lekker puh, Lekker Puh methode, Lekker Puh, afvallen, kinderen, overgewicht, buikje, te zwaar, bmi, gezond gewicht, kind, jongeren, de goorn, avenhorn, berkhout, spierdijk, hoorn, grosthuizen, gezondheidscentrum de goorn, louise groot, figo jans, petten, dieet, gezond eten, te zwaar, help mijn kind is te dik, louise, louise groot, dietist, dietiste, kinderdietist, sportdietist

 

 

 

GROOT in de praktijk | Diëtistepraktijk Louise Groot, Dwingel 3, 1648 JM DE GOORN | 06-11256261 | info@dietistepraktijklouisegroot.nl