Hoog cholesterol


margret van de gulik, de goorn, avenhorn, spierdijk, bobeldijk, grosthuizen, dietist, louise, louise groot, gezondheidscentrum de goorn, huisarts de goorn, philipsen, huisarts, dietist, cholesterol, te hoog cholesterol, voeding bij te hoog cholesterol, afvallen, aankomen, dieet, gezond eten, goede voornemens, voor en na foto, make overHoog cholesterol

Na een jaarlijkse controle bij de doktersassistente bleek Margret van der Gulik-Konijn (55jaar) een hoog cholesterol te hebben. Samen met overgewicht zorgde dit ervoor dat Margret aan de bel trok en het roer nu echt wilde omgooien.

Tia

In het begin van dit jaar ging ik voor de jaarlijkse controle naar de doktersassistente, omdat ik in 2006 een tia heb doorgemaakt. Vermoedelijk is dit veroorzaakt door overgewicht en te hoog cholesterol, na een nieuwe heup operatie.

Na de tia slikte ik verschillende medicijnen maar door flink af te vallen kwam ik destijds van die medicijnen af. Helaas kwam ik toch weer aan. En constateerde de doktersassistente weer een stijging van het slechte cholesterol.

Schop onder mijn kont

In mei belde ik daardoor Louise op voor een “schop onder mijn kont” want die kilo’s moesten er weer af en ik wilde geen jojo worden. Met gewichtsverlies wilde ik weer proberen om medicatieverbruik te voorkomen. Met praktische adviezen, structuur en veel bewustwording is het me inmiddels gelukt om 15 kilo af te vallen. En echt, ik geniet evengoed van heerlijke dingen, en ontzeg mezelf niet alles. Wij gaan wekelijks uiteten en hebben daarnaast regelmatig feestjes. Het voelt hierdoor niet als een dieet waardoor ik er het volste vertrouwen erin heb dat ik geen jojo wordt. Ik naai zelf graag kleding en pas weer prachtige kledingstukken. Ook zing ik graag en met het kerstconcert paste ik weer een prachtige jurk! Dat was een van mijn doelen.

margret van de gulik, de goorn, avenhorn, spierdijk, bobeldijk, grosthuizen, dietist, louise, louise groot, gezondheidscentrum de goorn, huisarts de goorn, philipsen, huisarts, dietist, cholesterol, te hoog cholesterol, voeding bij te hoog cholesterol, afvallen, aankomen, dieet, gezond eten, goede voornemens, voor en na foto, make overGraag wil ik nog 15 kilo afvallen en hoop ik dat in februari, wanneer ik weer een afspraak heb bij de huisarts, mijn cholesterol is gedaald zodat ik de medicatie niet hoef te gebruiken. Een positief resultaat was al wel dat mijn reumawaarde enorm was verlaagd!
“Dat geeft de burger weer moed ”

Wil jij net als Margret het roer omgooien en afslanken en in shape komen? Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

GROOT in de praktijk | Diëtistepraktijk Louise Groot, Dwingel 3, 1648 JM DE GOORN | 06-11256261 | info@dietistepraktijklouisegroot.nl