Tiener Jeremy


Tiener Jeremy

“De schoolarts gaf aan dat ik overgewicht had”

De schoolarts gaf aan dat ik overgewicht had, schoolarts, afvallen, overgewicht, Hoorn, Avenhorn, De Goorn, Spierdijk, Bobbeldijk, Medemblik, Koggenland , Jerremy, lekker puh, Lekker Puh methode, Lekker Puh, afvallen, kinderen, overgewicht, buikje, te zwaar, bmi, gezond gewicht, kind, jongeren, de goorn, avenhorn, berkhout, spierdijk, hoorn, grosthuizen, gezondheidscentrum de goorn, louise groot, figo jans, petten, dieet, gezond eten, te zwaar, help mijn kind is te dik, louise, louise groot, dietist, dietiste, kinderdietist, sportdietist

Jeremy kwam er via de schoolarts achter dat hij overgewicht had. Met het hele gezin werkte ze aan een gezonde nieuwe lifestyle en met resultaat! Jeremy is met de Lekker Pûh!!! methode naar zijn gezonde gewicht gegroeid maar ook zijn moeder is 13 kilo afgevallen! Hier verteld hij zijn verhaal:

“In groep 7 moest ik naar de schoolarts. Toen ik daar te horen kreeg dat ik overgewicht had, heb ik samen met mijn moeder een afspraak gemaakt met Louise van Lekker Pûh!!!

Fruitsapjes

In eerste instantie dacht ik dat ik gezond at maar bij Lekker Pûh!!! leerde ik pas wat echt gezond was. Ik dacht bijvoorbeeld dat vruchtensapjes erg gezond waren. Op de verpakking staat namelijk veel fruit en fruit is gezond. Natuurlijk levert fruit naast fruitsuikers ook vitamines maar voor een glas fruit zijn aardig wat stuks nodig en krijg je ook best wat energie binnen. . . Nu eet ik gewoon een stuk fruit, dat geeft nog een voller gevoel ook!

Geen dieet

Bij Lekker Pûh!!! gaat het niet om afvallen en het is geen streng dieet maar het draait om gezond leren eten. Doordat je gezond eet, val je eigenlijk bijna vanzelf af. Dat klinkt inderdaad makkelijker gezegd dan gedaan en ik moet ook toegeven dat het soms echt heel erg moeilijk was om ergens vanaf te blijven. Louise leerde mij dan trucjes waardoor het toch lukte. Nu voel ik mij fitter en zit lekker in mijn vel. In de tijd dat ik overgewicht had, zat ik dat niet. Ik was vaak moe en chagrijnig, niet leuk voor mij en mijn omgeving. Nu pak ik regelmatig wat lekkers maar het is bewust en dat is waar het om draait.

Ik ben er best wel trots op dat ik slanker ben.  Vooral als ik foto’s van een tijdje geleden kijk. Soms denk ik wel eens: ” Wow, dit heb ik gedaan!” Met een beetje hulp natuurlijk 😉

Zijn moeder voegt nog toe dat zij ook veel geleerd heeft. Zij zijn als gezin op het gebied van eten veel bewuster geworden. Een prettige bijkomstigheid is dat zij zelf hierdoor ook 13 kilo is afgevallen!

De schoolarts gaf aan dat ik overgewicht had, schoolarts, Hoorn, Avenhorn, De Goorn, Spierdijk, Bobbeldijk, Medemblik, Koggenland , Jerremy, lekker puh, overgewicht, buikje, te dik, te zwaar, kind, kinderen, pubers, jongeren, afvallen, dieet, lekker puh, lekker puh methode, gezond eten, dietist, kinderdietist, afvallen, afslanken, gezond, afvallen als gezin, voeding

 

GROOT in de praktijk | Diëtistepraktijk Louise Groot, Dwingel 3, 1648 JM DE GOORN | 06-11256261 | info@dietistepraktijklouisegroot.nl